Getcover taxiverzekeringen

Getcover taxiverzekeringen

Getcover taxiverzekeringen, ook voor uw taxi! Wij weten dat uw taxi onmisbaar is voor u als ondernemer, want het is uw werk en dus uw inkomen.

Daarom verzekert u hem goed. Maar dan wel zo voordelig mogelijk. Want u onderneemt liever andere zaken met uw geld. Dat kan dankzij Getcover Bedrijfsverzekeringen BV. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een goede én goedkope taxiverzekering. Wij werken samen met meerdere verzekeringsmaatschappijen. Daarmee vinden onze taxispecialisten gegarandeerd de best passende verzekering voor uw taxi.

Schadevrije jaren beschikbaar?

Heeft u schadevrije jaren beschikbaar, privé of zakelijk? Dan gebruiken wij die graag voor extra korting op uw verzekeringspremie. Wij werken samen met verzekeringsmaatschappijen die ook privé schadevrije jaren.

Meerdere taxi's in uw bedrijf?

Heeft uw taxi onderneming meerdere taxi's die verzekerd moeten worden? Ook dat kan. Wij hebben de mogelijkheid om, voor bedrijven met meerdere taxi's, verzekeringen af te sluiten met aantrekkelijke collectiviteitskortingen.  Meer weten?  Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw wagenpark.

Vraag vandaag nog een offerte aan en ondek direct de voordelen van onze taxiverzekeringen!