Riskmanagement met Risk Explorer

Riskmanagement met Risk Explorer

Riskmanagement Riskmanagement met Risk Explorer. Een riskmanagement analyse maken wij met behulp van het  Risk Explorer programma. Dit is een speciaal ontwikkeld softwareprogramma waarmee onze Risk Managers de verzekeringsrisico’s van bedrijven inzichtelijk maken.

Wat houdt riskmanagement met Risk Explorer in?

Met dit programma gaan wij het risicoprofiel van jouw bedrijf uitgebreid inventariseren en analyseren. Eenvoudig, snel en volledig automatisch. De uitkomsten van de inventarisatie en analyse verwerken wij vervolgens in een rapport met de best passende verzekeringen voor jouw bedrijf. Tot slot zal een Risk Manager van GetCover Bedrijfsverzekeringen BV het rapport met jou bespreken en adviseren welke verzekeringen het best passen bij jouw bedrijfssituatie.

 

Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf?

Dat wij een riskmanagement met Risk Explorer uitvoeren, heeft voor jouw bedrijf de volgende voordelen:

  • We hebben meer kennis van jouw bedrijf en kunnen je hierdoor nog beter adviseren.
  • Nieuwe bedrijfsrisico’s verzekeren wij direct.
  • We kunnen nog beter inspelen op status van jouw bedrijfsverzekeringen.
  • De kans dat je over- of onderverzekerd bent wordt hierdoor minimaal.
  • Wij maken het eindrapport  in een leesbare taal zonder ingewikkelde vaktermen.
  • Op basis van dit rapport maken wij ook duidelijke afspraken over vervolgbezoeken aan jouw bedrijf.
  • Je ontvangt, na ieder bedrijfsbezoek door onze Risk Managers, een nieuw rapport met een aangepast, onafhankelijk verzekeringsadvies.

Na het aanvragen van een riskmanagement analyse met Risk Explorer voor jouw bedrijf ontvang je van ons een offerte. Sluit je, op basis van het advies, vervolgens één of meerdere bedrijfsverzekeringen bij ons af, dan krijg je een gedeelte van de analysekosten van ons gecrediteerd.

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over het analyseren van de jouw bedrijfsrisico's met Risk Explorer? Neem contact met ons op en onze Risk Managers vertellen jou graag meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf