Getcover kunstverzekeringen

Getcover Kunst- en kostbaarhedenverzekering

Met een Getcover kunst- en kostbaarhedenverzekering is uw kunstcollectie goed te verzekerd. Hoe omvangrijker en waardevoller uw collectie is, hoe groter de zorgen en daarmee de behoefte aan zekerheid. Wij begrijpen als geen ander dat u uw kostbaarheden graag zo goed mogelijk wilt wilt verzekeren. Of u nu enkele kunstwerken heeft of juist een groot scala aan objecten, elke collectie verdient de best mogelijke verzekering.

Speciaal daarom hebben we voor u een exclusieve kunstverzekering ontwikkeld. Of het nu gaat om kunst, antiek of sieraden, elke collectie is anders. Onze specialisten bieden daarom maatwerk bij het verzekeren van uw kostbare bezittingen zodat ook uw collectie goed verzekerd is.

 

Waarom een Kunst- en kostbaarhedenverzekering afsluiten?

Kunst, bijzonder antiek en dure sieraden zijn meestal maar tot op bepaalde hoogte op uw standaard inboedelverzekering meeverzekerd. Naast de maximering van verzekerde bedragen is de dekking ook veelal beperkt.
Als u kunst of andere kostbaarheden bezit met een waarde vanaf € 50.000,-(?), is het raadzaam om deze collectie apart op een speciale kunst- en antiekpolis te verzekeren. Wij nemen kunstverzekering aanvragen in behandeling vanaf een waarde van € 50.000,-.

Voordelen van onze Kunst- en kostbaarhedenverzekering

De voordelen van onze speciale kunst- en kostbaarhedenverzekering ten opzichte van een standaard inboedelverzekering zijn divers.  Zoals:

  • Speciaal bedoeld voor uw kunstcollectie
  • Zeer scherpe premie i.c.m. zeer uitgebreide dekking
  • Nieuwe aankopen zijn automatisch verzekerd, onafhankelijk van de plaats van aanschaf
  • Transportrisico is meeverzekerd, ook als de kunst ergens anders verblijft
  • Geen bepalende voorwaarden of clausules; dit betekent dat de schademelding altijd in behandeling wordt genomen
  • Kunst in paren of stellen wordt bij verlies van een onderdeel volledig vergoed
  • Waardevermindering van afzonderlijk verzekerde kunstwerken als gevolg van schade is volledig gedekt: restauratiekosten en taxatiewaarde van het object worden vergoed
  • Een vakkundig, gespecialiseerd adviseur helpt u bij vragen en de afhandeling van eventuele claims
  • Naast privé en zakelijke collecties verzekeren wij ook de collecties van musea, galeries, depots en (tijdelijke) tentoonstellingen.

 

Wilt weten wat de mogelijkheden zijn van onze kunst- en kostbaarhedenverzekering voor uw collectie. Neem dan vandaag nog contact op met Getcover Bedrijfsverzekeringen BV voor het maken van een persoonlijk adviesgesprek.