Je bekijkt nu Waarom wij het programma Risk Explorer gebruiken?

Waarom wij het programma Risk Explorer gebruiken?

Waarom wij Risk Explorer gebruiken?

Dat wij het programma Risk Explorer gebruiken, heeft voor u voordelen die wij hier graag toelichten. Over het algemeen is het afsluiten van een verzekeringspolis voor bedrijven namelijk niet zo ingewikkeld. Maar wat wel steeds ingewikkelder wordt, is het zo goed en zo volledig mogelijk inventariseren van het risicoprofiel van uw bedrijf. Alleen dan kunnen wij tot het juiste advies komen over uw verzekeringsportefeuille.

In de praktijk blijkt echter dat bedrijven niet altijd het juiste advies krijgen. Dit kan vervelende gevolgen hebben voor u als ondernemer. Het zal u maar overkomen dat u een beroep moet doen op uw verzekeringspakket en u niet of onvoldoende verzekerd blijkt te zijn. Iets wat u niet wilt, maar wij als adviseur ook niet.

Het doel, een goed en volledig advies!

Om goed en volledig advies te kunnen geven, vindt GetCover Bedrijfsverzekeringen BV het zeer belangrijk dat wij de bedrijfsrisico’s van uw bedrijf grondig geïnventariseerd hebben. Alleen dan kunnen wij u adviseren welke bedrijfsverzekeringen het beste passen in uw situatie. U krijgt daarmee een verzekeringspakket waar u op terug kunt vallen bij een calamiteit.

 

Het programma Risk Explorer

Ons kantoor heeft daarom gekozen om hiervoor het programma Risk Explorer te gebruiken. het programma Risk Explorer Met dit programma brengen wij de bedrijfsrisico’s van uw onderneming volledig in kaart. Zodat wij u vervolgens goed kunnen adviseren over het verzekeren van deze risico’s. Dit doen wij aan de hand van het vier stappenplan namelijk;  kennismaking, inventarisatie, analyse en advies. Voor u betekent dit de zekerheid dat u een verzekeringspakket heeft waar u van op aan kunt en die past bij uw bedrijfsvoering. Maar ook een pakket dat up-to-date wordt gehouden zodat u niet meer onder of over verzekerd bent.

 

Interesse?

Heeft u interesse in de analyse van uw bedrijfsrisico’s door GetCover Bedrijfsverzekeringen BV zodat u zeker weet dat u voortaan goed verzekerd bent? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek met één van onze Risk Managers.

Geef een antwoord