Over GetCover goedkope autoverzekeringen

GetCover goedkope autoverzekeringen is een onderdeel van Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën. Dit bedrijf wordt gerund door enthousiaste en ervaren assurantiemensen met jarenlange ervaring op het gebied van verzekeringen en financieel advies. Kwalitatief uitstekende adviezen die op maat gemaakt zijn voor uw situatie, vormen de kracht van ons bedrijf. Wij helpen u met al het plezier op het gebied van verzekeringen zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Goedkope autoverzekering

Naast maatwerkverzekeringen verkopen we ook ‘standaard' autoverzekeringen.  Op basis van uw offerte ontvangt u van ons een voorstel voor de meest voordelige verzekering. Wij werken samen met bijna alle verzekeraars in Nederland. Voor particuliere verzekeringen werken wij samen met een verzekeraar, die al meerdere jaren achtereen is uitgeroepen tot de beste verzekeraar van Nederland.
Heeft u meerdere voertuigen? Ook dan zit u goed bij GetCover goedkope autoverzekeringen. We maken voor u graag een offerte op maat inclusief aantrekkelijke collectiviteitskorting.

RAIA gecertificeerd

GetCover goedkope autoverzekeringen is RAIA gecertificeerd. Dit betekent dat u, voor uw verzekeringen, van ons de beste adviezen kunt verwachten. Zo weten wij zeker dat u ook over deze dienstverlening uiterst tevreden zult zijn.

Meer weten over Geldersch Pakhuys Bedrijfassurantiën en onze andere diensten? Kijk dan op onze website.

Direct reageren = direct kosten besparen

Vraag direct een offerte aan voor een goede en goedkope zakelijke verzekering aan en bespaar vandaag nog vele euro’s.

Bezuinig op uw autokosten, begint bij GetCover.