Goedkope zakelijke autoverzekeringen
info@getcover.nl / 026-3030427

Over ons

Over GetCover goedkope autoverzekeringen

GetCover goedkope autoverzekeringen is een onderdeel van Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën. Dit bedrijf wordt gerund door enthousiaste en ervaren assurantiemensen met jarenlange ervaring in de verzekeringen-, pensioenen- en hypothekenwereld. Kwalitatief uitstekende adviezen die op maat gemaakt zijn voor uw situatie, vormen de kracht van ons bedrijf. Wij helpen u met al het plezier op het gebied van verzekeringen zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Goedkope autoverzekering

Naast maatwerkverzekeringen verkopen we ook ‘standaard' autoverzekeringen. Doordat u zelf uw autoverzekering afsluit via deze website, bent u veel goedkoper uit. Heeft u meerdere voertuigen? Ook dan zit u goed bij GetCover goedkope autoverzekeringen. We maken graag een offerte op maat inclusief aantrekkelijke collectiviteitskorting.

RAIA gecertificeerd

GetCover goedkope autoverzekeringen is RAIA gecertificeerd. Dit betekent dat u van ons hoogwaardige adviezen kunt verwachten door onze grote mate van vakkennis. Wij werken samen met bijna alle verzekeraars in Nederland. Voor particuliere verzekeringen werken wij samen met een verzekeraar, die al meerdere jaren achtereen is uitgeroepen tot de beste verzekeraar van Nederland. Zo weten wij zeker dat u ook over deze dienstverlening uiterst tevreden zult zijn. GetCover heeft een vergunning van het AFM. Het vergunningnummer is 12015793. GetCover is aangesloten bij Klachteninstituut Kifid.

Meer weten over Geldersch Pakhuys Bedrijfassurantiën en onze andere diensten? Kijk dan op onze website.

logo image

GetCover is een handelsnaam van
Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën

PostadresBezoekadres
Postbus 5295Leemansweg 51
6802 EG Arnhem6827 BX Arnhem
info@getcover.nl026 – 30 30 427